Фотограф за вашия незабравим абитуриентски бал 2024

Здравейте, приятели!

С удоволствие обявявам, че съм на разположение като фотограф за предстоящите абитуриентски балове!

Вълнуващият миг на абитуриентския бал е запомнящ се за всеки ученик, който стъпва на пътя към нови приключения и вълнуващи начинания. Този специален ден е пълен с емоции, смях и незабравими моменти, които заслужават да бъдат уловени във времето с качествени снимки и професионално заснемане!

Моята мисия на всяко важно събитие е да уловя всеки емоционален връх и всеки важен детайл, за да създадем албум от спомени, който ще остане вечно.

Вярвам в индивидуалния подход към всеки проект и клиент и във важността на всяка усмивка!

Ако желаете да запечатате специалните моменти от този незабравим ден с качествени и стилни снимки, не се колебайте да се свържете с мен за повече информация и запазване на дата.

Ще се радвам да бъда част от вашето незабравимо събитие!

Може да разгледате примерни пакетни цени тук: Пакетни цени

7 неща, които да обсъдите с вашия сватбен фотограф

Във вашия специален ден избраният фотограф ще ви следва, ще бъде там за всеки важен момент 🙂

Ще ви види как се приготвяте, ще ви види как вървите по пътеката, ще види емоцията на лицето ви и сълзите в майчините очи.

КАКВО ДА КАЖЕТЕ НА ВАШИЯ СВАТБЕН ФОТОГРАФ?

От началото до края вашият фотограф ще бъде там, така че ето някои полезни съвети, които да му помогнат, а вие  да се отпуснете и да се насладите на деня.

1. ГРАФИКЪТ ЗА ДЕНЯ

Графикът на деня и местоположението позволява на фотографа да планира деня си така, че е на правилното място в точното време. Сватбения фотограф трябва да е крачка напред, за да може да заснеме тази перфектна снимка.

Read more

За колко време да наема сватбения фотограф

За колко време е необходим сватбения фотограф

Сватбата е събитие, което се случва веднъж в живота, изпълнено с любов, радост и скъпи спомени. Не е чудно, че двойките искат да уловят всеки ценен момент през обектива на талантлив сватбен фотограф.

Но колко време обикновено остава сватбеният фотограф в деня на сватбата? 

Продължителността на присъствието на сватбен фотограф може да варира в зависимост  от предпочитанията на двойката, размера и сложността на събитието и пакета или услугите, които са избрали. Има обаче някои общи времеви рамки, които могат да подпомогнат избора на времевия диапазон, в който ще ви е необходим фотограф.

Read more